Reviews van klanten

“Altijd fijn om een behandeling van Hanneke te hebben, kom er altijd uitgerust en met positieve energie vandaan, en niet onbelangrijk: met resultaat, dus redenen genoeg om steeds met plezier en vol vertrouwen weer bij haar terug te komen.” 

WILLEKE SCHIPPERS

Hanneke is een expert in haar vak. Met haar behandelingen heeft ze er niet alleen voor gezorgd dat mijn (gevoelige) huid heerlijk fris en gehydrateerd is, ze heeft me ook ontzettend goed geadviseerd op het gebied van huidverzorging. Ik ben me nu nog meer bewust van hoe belangrijk dit is en inmiddels houd ik mijn skincare routine keurig bij. Win – win!

ANOUK ZWAGER

Reviews 1 op 1 coaching

Goed te volgen! Fijne rustige presentatie. Fijn dat er goede voorbeelden werden gegeven / situaties werden uitgelegd. Beoordeeld met een 8,5 gemiddeld!

Hanneke kan goed vertellen waar bepaald gedrag vandaan komt en hoe je hier in de (huid) therapeutische praktijk mee om te gaan. Een aanrader! De presentatie was heel leerzaam en vol met voorbeelden die je direct als huidtherapeut kunt toepassen in de praktijk.

Ik denk dat veel collega-huidtherapeuten hier baat bij hebben. Dit is iets wat we tijdens onze opleiding niet hebben geleerd en zou meer aan bod mogen komen.